MARKET|HU

Mert mi (meg)értünk!

“Nem elég angolul tudni, hanem amerikaiul kell gondolkodni!”
Pazaurek Piros

Egy vállalkozás elindítása Amerikában összetett dolog. Az Amerikai Álom lehetséges, de a jó stratégia és piac ismeret elengedhetetlen. Mi már bejártuk az utat és ma magabiztosan segítünk magyar vállalkozásoknak abban, hogy az USA-ban is sikerre vigyék ötleteiket. Éppen ezért mi nem állunk meg a marketing terv készítésénél, hanem aktív szerepet vállalunk a magyar vállalkozások “ameriakaitásában” is, hogy a Magyarországon elért sikerek, Amerikában is sikerek lehessenek.

Több, mint 10 éves amerikai tapasztalattal, de erős magyar piaci háttérrel rendelkező csapatunk többek között ezekre a kérdésekre ad hatékony és személyre szabott válaszokat. Mi azért dolgozunk, hogy a magyar cégek dolgát megkönnyítsük és hogy ők is a lehető legsikeresebbek legyenek az amerikai piacon.

2011 óta lelkesen dolgozunk a marketing és kommunikációs ipar, social media, márka fejlesztés, tartalom marketing, web oldal fejlesztés, SEO optimalizálás területein. Minden ügyfelünk sikere a mi sikerünk is, éppen ezért örömmel osztjuk meg velük az erős amerikai és magyarországi kapcsolati tőkénket is. Lelkes és szakmailag felkészült csapatunk tagjai mind komoly referenciát építettek fel amerikai nagyvállalatok és kisebb-nagyobb cégek marketingének kezelésében egyaránt. Így mi nem csak mondjuk, but we walk the talk!

Készen állsz?

Jelentkezz most a Marketing X-Rays teljeskörű állapot felmérésére! Hódítsd meg Te is Amerikát!

Kik vagyunk

A Marketing X-Rays története 2011-ben indult, amikor Pazaurek Piros Amerikába költözött. Piros mintegy két évtizedes nemzetközi marketing tapasztalattal a háta mögött és olyan referenciákkal, mint az EFOTT marketing és kommunikációs feladatainak ellátása, a Magyar Labdarugó Szövetség és Kosárlabda Szövetség teljeskörū marketing tevékenysége mellett álmodta meg a mára magyar és amerikai körökben is ismert marketing ügynökségét. Piros és csapata híres az innovatív ötleteiről, számokban is mérhető kampány sikereiről és az elengedhetetlen barátságos professzionalizmusról.

Amit kinálunk

Ügynökségünk célja, hogy hatékony, sikeres és Üzletre szabott megoldást találjunk klienseink marketing és branding szükségleteire. Az alábbi szolgáltatásaink biztosítják azt, hogy teljeskörű és fenntartható stratégiát építhessünk fel minden hozzánk forduló cég számára: Egy web oldal önmagában ma már nem elég a sikerhez. Legyen saját média birodalmad, és tudd kezelni a különböző új média platformokat, hogy lépést tudj tartani a potenciális vásárlók elvárásaival is. Nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani! Így egy tudatos és konzisztens marketing, média, tartalom és márka építési stratégia kötelező eleme kell hogy legyen minden cég üzlet tervének.

PIACKUTATÁS

Kísérletezés helyett mi inkább a biztosra megyünk. Éppen ezért, minden magyar vállalkozás számára, hiába sikeres Magyarországon, első lépésként egy átfogó piackutatást javaslunk. A copy-paste megoldás vonzó lehet, de igen sokba kerülhet. A Magyarországon bevált módszerek nem biztos, hogy Amerikában is eredményesek. Ennek kiderítésében segítünk mi! Csapatunk a MINERVA marketing eszköz híve, ami ezen a YouTube kisfilmen megtekinthető!

MÁRKAÉPÍTÉS

Rendelkezik az üzleted hiteles és autentikus márkával? El tudod mondani 30 másodpercben, hogy miért is a Te üzleted a legjobb a piacon? A márkaépítés nem áll meg a logó elkészítésénél. Mi segítünk, hogy megtaláld azt a hangot, ami a legjobban képviseli a céged céljait rövid- és hosszútávon egyaránt. Engedd, hogy segítsünk megtalálni azt az apró részletet, ami kiemeli cégedet a tömegből. Tekintsd meg portfóliónkat!

TARTALOM MARKETING

A tartalom továbbra is a legfontosabb elem bármelyik online platform sikeréhez. Hiteles, ötletes, értékkel telített tartalom nélkül nincs érvényesülési lehetőség. Túl nagy a zaj, túl sok a versenytárs. A kihívás azonban nem lehetetlen feladat, csupán ismerni kell a piac folyton változó elvárásait. Eb Segítünk megtalálni azokat az eszközöket, témákat és megoldásokat, amikkel céged kiemelkedhet a versenytársak közül.

SOCIAL MEDIA

A közösségi média egy állandóan változó marketing eszköz, ami szinte 24 órás figyelmet igényel. Ezt a terhet vesszük le ügyfeleink válláról, és célzott stratégia felépítésével biztosítjuk, hogy megszólítjuk a cél közönséget, és egyedi, felismerhető márka hangot építünk ki. Ma a közösségi média nem csupán egy lehetőség, hanem kötelező minden olyan cég számára, akik szeretnék, ha klienseik egy állandó és aktív közösséget alkossanak. Mi segítünk megtalálni azokat a platformokat, amik tényleg szükségesek céged számára, és segítünk egy olyan átfogó stratégia kidolgozásában, ami mérhető eredményeket hoz és megmutatja céged autentikusságát a közösségi platformokon is. Legyen szó akár Facebookról, Twitterről, Instagramról, LinkedInről, mi ott vagyunk, ahol a Te ügyfeleid vannak.

WEBOLDAL FEJLESZTÉS

Bár a weboldal önmagában már nem elég, weboldal nélkül azonban semmi sem elég. Mi abban segítünk, hogy egyéni, gyors, reszponzív és felhasználó-barát weboldalt tervezzünk cégednek, amit utána könnyedén használhattok akár egy állandó webfejlesztő jelenléte nélkül is.

SEO OPTIMALIZÁCIÓ

Minden mindennel összefügg. Egy jó weboldal jó tartalom nélkül nem működhet, de egy jó tartalom megfelelő SEO optimalizáció nélkül nem jelenik meg sehol. A verseny szoros, így az SEO és kulcsszavak használata nem csupán valami trendi dolog. Ezek nélkül bármennyire is jó a terméked, ha a Google nem talál meg, a vevőid sem fognak. Mi segítünk megkeresni a megfelelő eszközöket, hogy üzleted biztosan látható legyen.

Nálunk megkapod a nyugodt háttér országot, hiszen magyarul is beszélő ügyfélszolgálatunk átsegít nem csak a nyelvi, hanem a kulturális nehézségeken is, melyhez egy stabil és alaposan felkészült amerikai marketing tudás is társul.

MARKET | HU by Marketing X-Rays